Vi hjelper deg raskt!

Referanse Kaffe&Pasta

"Å jobbe med WebutviklingOslo har vært en flott prosess. Fra første stund fikk vi gode råd og veiledning. Å jobbe videre på et design der alt lå så godt til rette for forandringer, var bare en glede. Det var gøy å se bilder og tekster komme til live gjennom et allerede rent og inspirerende design. For oss, som ikke er helt på høyde når det gjelder å bruke data, så fungerer programmet til WebutviklingOslo enkelt, oversiktelig, lekkert og ryddig."

Om Webutvikling Oslo

Hjemmeside

Ønsker du å skape noe kreativt selv? Skrive blogg, artikler eller kanskje en bok? Er du en kunstner som vil ha et utstillingsvindu åpent for alle? Eller kanskje et spirende forretningsgeni? Da er tiden inne for å lage egen hjemmeside.

Webdesign

Ta kontroll over din egen hjemmeside ved å velge det webdesignet som passer deg best. Du behøver ikke være en profesjonell webutvikler for å få det til. Publiseringsløsningen er enkel å bruke og gir deg alle redigeringsmuligheter.

Slik går du frem

Det er enkelt å komme i gang med egen hjemmeside. Følg disse tre punktene, og din nettside er online:

1. Velg en designmal
2. Send en forespørsel
3. En av våre konsulenter kontakter deg

Nettside

Du kan naturligvis fylle din egen nettside med hva du vil av innhold, men vi vil likevel anbefale deg å følge Googles retningslinjer. Det betyr en ryddig sidestruktur, riktig merkede og relevante titler for sider og bilder, og engasjerende tekst.

Lage blogg

Du behøver ikke å være verken Caroline Berg Eriksen eller Rene Kleveland for å skrive egen blogg. Mange kan tenke seg en online fremvisningsmulighet for å dele bilder og historier fra livet sitt med venner og familie. Andre vil kanskje ta de første, nølende skrittene i retning av egen nettbutikk.

Uansett hva det er som driver deg, vil vi hjelpe til med design av de beste løsningene i WordPress.

Webutvikling

Webutvikling omfatter mer enn valg av design og produksjon av innhold. Programmering og tekniske detaljer må også på plass for å oppnå en velfungerende nettside. Alle våre pakkeløsninger inkluderer en garanti for at nettsiden fungerer knirkefritt. Programmeringen tar vi oss av.

Responsivt design

Det har blitt en selvfølge at nettsider skal tilpasse seg alle skjermstørrelser. Både Google og Bing merker mobilvennlige websider i sine søkeresultater. Med våre web-løsninger er det ingen fare for at noen blir tvunget til å scrolle seg frem på nettsiden på små skjermer, eller at knappene på siden er så nær hverandre at det blir umulig å treffe riktig. Responsivt design er inkludert i våre Business- og Profesjonell-pakker.

Raskt ferdig

Når du har plukket ut et design og sendt oss en forespørsel vil du bli kontaktet av en av våre konsulenter innen 48 timer. Du vil få svar på spørsmål som du måtte ha rundt bestilingen og få mer informasjon om videre prosess før vi starter.

Vi garanterer at din nye webside er ferdigstilt og levert innen 10 arbeidsdager. Da er det bare å fylle nettsiden med innhold. Vi er med hele veien dersom det skulle oppstå behov for assistanse.

Kontakt Webutvikling Oslo

Send en e-post til siw@webutviklingoslo.no eller ring oss på +47 451 51 110 eller  for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med utvikling av hjemmeside.

Velg pakken for deg!

Trenger du webutvikling? Ta en titt på våre websidepakker!